dimarts, 10 de setembre del 2013

CELEBRACIONS SACERDOTALS A LA ZONA (III): 70 ANYS DE SACERDOCI DE MN. ANTONI TRASSERRA


Una informació que recuperem del mes de juny:


El 19 de juny va fer 70 anys que Mn. Antoni Trasserra i Martí, resident a Berga, fou ordenat sacerdot, juntament amb cinc companys més. Els va ordenar el bisbe Valentí Comellas i Santamaria, a la capella del seminari de Solsona.
La Missa d'acció de gràcies pel 70è aniversari va ser presidida pel mateix Mn. Trasserra i concelebrada pels sacerdots residents a la capital berguedana. A l'homilia, Mn. Marc Majà va remarcar que acompanyar a un sacerdot en la celebració de 70 anys de ministeri "ha de ser un motiu d'alegria pels creients", que un testimoni així demostra que "és possible viure seguint a Jesús" i cal estar-li agraïts perquè "ens fa venir més ganes de seguir a Jesús". Mn. Majà va afegir que també cal estar agraïts a Déu "per posar-nos al costat" a persones com Mn. Trasserra, així com "per haver-lo cridat i per haver-nos-lo fet conèixer".
Acabada la Missa, Mn. Antoni va adreçar unes paraules a les persones que omplien l'església de Sant Joan. Va explicar les seves primeres vivències després d'haver estat ordenat, amb anècdotes humorístiques que foren un estímul per a somriures i rialles en els feligresos i els capellans que l'escoltaven. 



La celebració va continuar a la plaça amb un piscolabis.

Per veure fotos, seguir l'enllaç:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada