dilluns, 7 de setembre del 2015

MN. JOAN VILADOT S'ACOMIADA DE GIRONELLA I DE L'ARXIPRESTAT DEL LLOBREGAT


Foto: M.C.C.

Després de 16 anys de ser el rector de Gironella i, darrerament, l'arxipreste de l'Arxiprestat del Llobregat, Mn. Joan Viladot i Riera es retira a viure a Tàrrega tenint ja l'edat canònica reglamentària dels 75 anys per a la jubilació.
A Gironella es va acomiadar a la Missa del diumenge 30 d'agost, en què va saludar els feligresos un per un i ells li van mostrar el seu agraïment per tots aquests anys de servei. També es va acomiadar de d'altres comunitats a les quals servia, com la d'Olvan.




Fotos: Daniel, de Gironella

A nivell arxiprestal, dilluns 31 d'agost va dirigir els cants a la Missa concelebrada de la Festa Major de Casserres, la darrera que va compartir amb els capellans que fins ara han estat els seus companys d'arxiprestat.


MISSA CONCELEBRADA PREGANT PELS DIFUNTS,
FESTA MAJOR DE CASSERRES -31 d'agost de 2015-
(Foto: Pilar, de Casserres)

"Gràcies, mossèn Joan, pel teu bon servei. Déu t'ho recompensi" (Full arxiprestal "Sarment")

Nota: El diumenge anterior al seu comiat era la Festa Major de Gironella i la Missa va ser presidida pel bisbe Xavier i concelebrada pels mossens Joan Viladot, Àngel Pla i Enric Bartrina. N'oferim unes imatges:




Fotos: Daniel, de Gironella

En aquest enllaç es pot recuperar el reportatge de la celebració dels 50 anys de sacerdoci de Mn. Viladot, el juliol de l'any passat a Gironella:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada