dissabte, 12 de setembre del 2015

FESTES MAJORS I APLECS A L'ALT BERGUEDÀ


SANTUARI DE SANTA MARIA DE LES ESPOSES, A SANT JULIÀ DE CERDANYOLA,
ON DEMÀ S'HI CELEBRARÀ MISSA A 2/4 D'11 DEL MATÍ

El 30 d'agost, el full arxiprestal del Berguedà Nord corresponent al sector Alt Berguedà informava que durant el mes d'agost -i l'estiu en general- hi havia hagut un bon nombre de festes majors i aplecs a la zona, els quals "ens haurien de fer sentir comunitat humana i cristiana; que, d'alguna manera, estem units i fem camí junts" i "ens haurien de fer sentir que la millor manera de ser feliços i de créixer com a persones no és pas buscar de satisfer-nos, sinó viure una relació senzilla, alegre i col·laboradora amb els altres".

Les festes continuen al sector més alt de l'Arxiprestat del Berguedà Nord:

-Demà diumenge, a 2/4 d'11 del matí se celebrarà Missa al Santuari de Santa Maria de les Esposes, de Sant Julià de Cerdanyola, on és la Festa Major i en aquesta Missa es pregarà de manera especial pels difunts. Pels volts d'1/4 d'1, segons informa el mateix full arxiprestal, se celebrarà Missa solemne al Santuari de Paller (Bagà), amb motiu de la Festa Major del Santuari.

-El diumenge 20 de setembre, Missa de Festa Major a L'Espà, en honor a la Mare de Déu dels Dolors, a la 1 del migdia. Serà presidida pel bisbe Xavier Novell.

-Dimarts 29 de setembre, Sant Miquel, Festa Major a Castellar de N'Hug, amb Missa solemne a les 12 del migdia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada