diumenge, 6 de setembre del 2015

CELEBRACIÓ DELS 50 ANYS DE SACERDOCI DE MOSSÈN RAMON VILADÉS


Com ja s'havia anunciat, el diumenge 30 d'agost a Avià, a més a més de celebrar-se la Missa de Festa Major en honor a Sant Lleïr, a la mateixa Eucaristia i per iniciativa del Consell de Pastoral, es van celebrar les Noces d'Or Sacerdotals del rector, Mn. Ramon Viladés. Hi participaren també feligresos d'altres parròquies i comunitats parroquials de les quals el mossèn es fa càrrec.
Mn. Viladés va presidir la Missa, concelebrada per Mn. Ramon Barniol, capellà del Santuari de Queralt, i solemnitzada amb els cants de la Coral Santa Maria d'Avià. Els nens i nenes que enguany han fet la Primera Comunió també el van acompanyar, essent presents al presbiteri. 







A l'inici de la celebració una membre del Consell de Pastoral va fer la presentació:



Enllaç al video:


Un cop finalitzada la Missa, un altre membre del Consell de Pastoral va parlar de la trajectòria de Mn. Ramon, que ja havia estat de vicari a la Parròquia d'Avià a l'inici del seu ministeri sacerdotal. L'Hereu del poble, en nom de tota la comunitat parroquial, li va lliurar un obsequi:



Imatges:






L'alcaldessa d'Avià també va adreçar unes paraules i li lliurà una placa en nom de l'Ajuntament. 




Enllaç al video:


Imatge:


La sorpresa final va ser l'entrada d'un pastís amb les espelmes del número 50, mentre la Coral Santa Maria d'Avià cantava "Aniversari feliç".





A l'exterior va continuar la celebració amb un refrigeri i la ballada de sardanes.



Avui, per mitjà del full parroquial, Mn. Viladés mostra el seu agraïment:

"Des d'aquest Full vull agrair als assistents a la missa d'acció de gràcies de diumenge passat per les meves noces d'or sacerdotal, i d'una manera especial als del Consell de Pastoral, que la vàreu organitzar.
A tots, moltes gràcies! Mn. Ramon."

Es poden veure més fotos en aquest enllaç: 

https://goo.gl/photos/5nT1fwhtKHGq6AxL8


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada