dimecres, 23 d’octubre del 2013

LA PARRÒQUIA DE NAVÀS PREPARA EL CICLE DE CONFERÈNCIES 2013-2014


IMATGE D'UNA DE LES XERRADES (A CÀRREC DE MN. JORDI OROBITG) DEL CICLE DE CONFERÈNCIES DEL CURS PASSAT

La Parròquia de la Sagrada Família (de Navàs) està preparant un nou cicle de conferències (com el que es va dur a terme el curs passat) amb l'objectiu d'ajudar els feligresos/es a repensar llurs vides a partir de l'Evangeli i com a membres de la comunitat cristiana. Els temes estan pensats per a totes aquelles persones que volen actualitzar i personalitzar la fe i els coneixements que van rebre en la infantesa i que potser necessiten una revisió.
La temàtica general de les conferències serà: fe i societat actual, relació amb d'altres opcions religioses, què s'espera dels cristians/es, el paper de la dona en l'Església, actituds de vida davant nous plantejaments ètics, persona i ser Transcendent...
Normalment les conferències tindran lloc l'últim dimecres de cada mes, a la sala d'actes de la biblioteca municipal. La primera serà el proper dimecres, 30 de setembre, a 2/4 de 9 del vespre. Versarà sobre "Creure en Déu en una societat agnòstica" i anirà a càrrec del teòleg Florenci Besora i del filòsof Quim Sala.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada