dissabte, 5 d’octubre del 2013

APLEC BALSARENYENC A L'ERMITA DEL ROSER, SITUADA A SOBIRANA DE FERRANS


Unes quaranta persones de la comunitat parroquial de Balsareny s'han aplegat aquest migdia a l'ermita romànica de Sobirana de Ferrans per venerar la Mare de Déu sota l'advocació del Roser.
És costum que cada any s'hi apleguin per celebrar-hi l'Eucaristia el primer cap de setmana d'octubre, proper al dia de la festa de la Mare de Déu del Roser (7 d'octubre).
Aquesta ermita pertany al Bisbat de Vic i en tenen cura els canonges de La Seu de Manresa. La Missa d'avui ha estat presidida per Mn. Jacint Capdevila, canonge de La Seu, i concelebrada per Mn. Xavier Castelló i Mn. Joan Bajona, mossens de Balsareny.


Durant l'homilia, Mn. Capdevila ha comentat que les festes de la Mare de Déu, a partir de les lectures del Nou Testament, "ens inviten a una reflexió serena, sobretot en un temps que hi ha tan poca serenitat". També ha remarcat que "el món necessita més oració" i que "cal que fem més passos per ajudar a les persones necessitades, que cada vegada són més". Ha acabat la prèdica demanant a la Mare de Déu del Roser "que ens ensenyi a pregar i a compartir el nostre pa de cada dia amb els qui no el tenen". 


Es poden veure més fotos en aquest enllaç:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada