dilluns, 10 d’abril del 2017

XERRADA-TALLER SOBRE "LA PLENITUD DEL SILENCI", A BERGA


El dijous 6 d'abril, a la sala d'actes de l'escola Vedruna de Berga, hi va haver una xerrada-taller amb el títol "La plenitud del silenci", adreçada a catequistes, educadors/es i totes les persones interessades en el tema. La va impartir Anna M. Rifà, professora de l'Escola Vedruna-Vall de Terrassa, que és formada en atenció plena (mindfulness). 


Presentació de la xerrada

Com deia el programa que ho anunciava, "En un  món en què la pressa, la immediatesa, el soroll, l'estrès... és constant, necessitem trobar espais de silenci per asserenar-nos i ser un mateix, per tal de fer front a la superficialitat i a la dispersió en la que vivim. El silenci és el que se'ns obre quan estem plenament presents en nosaltres mateixos, com si del respirar es tractés, acompanyant-nos cap a la trobada amb Jesús, cap a la plenitud de Vida". 


Presentació de la conferenciant


La conferenciant va parlar dels beneficis de la pràctica de l'atenció plena en els alumnes i catequitzands. Els assistents, a més a més d'escoltar les explicacions, van poder fer una pràctica conscient del silenci, a l'inici i a l'acabament de la xerrada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada