dimarts, 4 d’abril del 2017

NAVÀS VA CLOURE LES CONFERÈNCIES SOBRE LA LLIBERTAT RELIGIOSA EN LA CATALUNYA QUE ESTEM CONSTRUINT


Conferència a Navàs

La conferència que va tenir lloc a Navàs el dimarts 28 de març al vespre, sobre "La llibertat religiosa en la Catalunya que estem construint", va ser la darrera d'un seguit de xerrades que es dugueren a terme al Bisbat, tal com informa la pàgina web de la diòcesi.



Conferència a Berga


A la Zona del Llobregat s'havia dut a terme a Berga, el 13 de febrer. Va anar a càrrec del Sr. Eduard Ibáñez, president de Justícia i Pau, i la conferència es pot escoltar en aquest vídeo.


Conferència a Navàs




A Navàs, amb l'assistència d'unes 50 persones de diferents punts de l'Arxiprestat del Llobregat, foren el Sr. Carles Armengol i el Sr. Marcel·lí i Joan els qui oferiren la xerrada. El full parroquial n'informa: "Vam escoltar uns ensenyaments entenedors i aclaridors sobre alguns conceptes actuals i controvertits: relació religions-poders públics, estat laic (no confessional) i societat plural, laïcitat positiva (del reconeixement i estima a la cooperació),..." 


"La llibertat religiosa és un dret reconegut i defensat per tots els tractats internacionals de Drets Humans, entre els quals, la Declaració Universal dels Drets Humans. L'Església proclama ja fa dècades aquest dret." (Full interparroquial "Sarment" del diumenge 2 d'abril de 2017).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada