dissabte, 25 de juny del 2016

INFORMACIONS DE JUNY DE CÀRITAS PARROQUIAL DE BERGA


*Participació, el dimarts 7 de juny, a la trobada diocesana de voluntariat del programa de vellesa a La Nou de Berguedà (http://parroquieszonallobregat.blogspot.com.es/2016/06/setanta-persones-voluntaries-la-trobada.html)


*Assemblea ordinària anual de Càritas Parroquial de Berga, el 16 de juny, al casal parroquial. Es van presentar els nous projectes que s'han realitzat aquest any i que van explicar els joves que els duen a terme: Muntanyes d'il·lusió+ al més, Casal d'estiu i col·laboració amb l'institut en l'assignatura de Servei Comunitari. El grup juvenil Punt i Seguit es fa càrrec de + al més i del Casal d'estiu.






Després de la reunió, els assistents van pujar a la sala del Teatre Patronat per veure la projecció del vídeo de presentació del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt.



Un berenar va cloure la trobada.

*Fi de curs del programa de reforç escolar. El divendres 17 de juny es va celebrar el fi de curs, enguany amb la col·laboració de dos voluntaris de La Caixa. Els jocs, les rialles i el berenar van fer passar una bona estona als nens i nenes que es beneficien d'aquest projecte.


*Festival de ballet, el 18 de juny, al Teatre Municipal. L'Escola de Ballet M. Alba va dur a terme el Festival de fi de curs a benefici de Càritas. Es van obtenir 1.305 euros de donatius. 


*Càritas Parroquial de Berga ha rebut donatius de tres cooperatives escolars que han donat una part dels seus beneficis per ajudar els necessitats. La cooperativa Happy Vall de l'escola de Vallcebre; la cooperativa Xarxac, de 3er d'ESO de l'Escola Xarxa; i la cooperativa de 4art d'ESO, del SES Serra de Nuet.


A l'assemblea anual, alumnes del SES Serra de Nuet van explicar el seu treball de Servei Comunitari a Càritas Parroquial i van lliurar el donatiu de la cooperativa de 4art d'ESO

*Recollida de material higiènic. Alumnes de La Salle, de l'assignatura de Servei Comunitari, van organitzar una recollida de material higiènic, a benefici de Càritas Parroquial. 


Aquestes informacions són exemples de les moltes activitats relacionades amb Càritas Parroquial de Berga.

Fotos: Càritas Parroquial de Berga i M.C.C.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada