dijous, 4 de setembre del 2014

REFLEXIONS POST-FESTA MAJOR DE NAVÀS


El full informatiu (31 d'agost) de la Parròquia de la Sagrada Família de Navàs fa ressò de l'Aplec a l'ermita de Sant Genís, amb el qual es van cloure les celebracions religioses de la Festa Gran navassenca. A partir d'aquesta informació, el full ofereix unes reflexions:

*Les festes passen, les persones retornem a la vida quotidiana: projectes, il·lusions, realitzacions, fracassos, decepcions, dificultats, desànim, cansament, esperança, tornar a començar, petits compromisos, col·laboracions, fe en les persones, confiança en sí mateix, amor donat i rebut, fe en Déu, experiències religioses...

*Aquests dies, molts anem iniciant una nova etapa de la vida: un nou curs de treball, d'estudi, d'accions de voluntariat. Com a persones, com a cristians/anes, el nostre compromís de vida ha de ser una lluita permanent per no defallir en l'objectiu comú: anar aconseguint un món nou i millor per a tothom. Ser imatges d'una Església més autèntica, més encarnada, sempre pròxima a allò que afecta tot home i tota dona. Una Església que, progressivament, faci present el Regne de Déu en el món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada