divendres, 19 de setembre del 2014

GALA DE QUERALT I TRET DE SORTIDA A LA PREPARACIÓ DEL CENTENARI DE LA CORONACIÓ


A L'ESQUERRA, EL LOGOTIP DEL CENTENARI DE LA CORONACIÓ

El 8 de setembre, festivitat de la Gala de Queralt a Berga, un cop finalitzada la celebració religiosa al Santuari es va fer públic el guanyador del concurs del logotip de les festes del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. Aquest ha estat el Sr. Salvador Vinyes i la imatge guanyadora (que es pot veure a la foto d'encapçalament, al costat de l'església) presidirà d'aquí en endavant tots els actes del Centenari.
Quan tot just manquen dos anys per aquesta entranyable celebració berguedana, que serà commemorada del 31 d'agost al 8 de setembre de 2016, la comissió organitzadora ja ha posat fil a l'agulla per tal de començar a preparar els actes de les festes, a organitzar també diverses activitats per recollir fons per a l'organització de les mateixes i a animar a tota la ciutadania de la capital berguedana perquè s'impliqui a fons en aquest esdeveniment que té lloc cada 25 anys d'ençà de la Coronació canònica de la Mare de Déu de Queralt l'any 1916.


EL CONCERT DE SARDANES QUERALTINES (5 DE SETEMBRE DE 2014)

Ja en vigílies de la Gala d'enguany, el 5 de setembre, va celebrar-se al Teatre Patronat un concert de sardanes queraltines interpretades per la Cobla Pirineu i en breu sortirà Loteria de Nadal a benefici de l'aniversari de la Coronació. Les participacions podran adquirir-se en diversos establiments berguedans i també a la ciutat de Solsona.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada