dissabte, 13 de setembre del 2014

CONFIRMACIONS A LA PARRÒQUIA DE NAVÀS


Foto: Foto Manubens

Dissabte 6 de setembre quatre joves de Navàs van rebre el Sagrament de la Confirmació de mans del bisbe Xavier, a l'església parroquial de Navàs. La celebració va tenir lloc a la Missa de 2/4 de 9 del vespre, que fou ben participada per part dels confirmands i les seves famílies i ben animada amb els cants del Cor Parroquial.


Foto: Foto Manubens

Un cop acabada la Missa, Mn. Antoni Quesada va obsequiar a cada jove confirmat amb un exemplar del llibre "De Cafarnaüm a Jerusalem", de Teodor Suau, convidant-los a una futura trobada per comentar el text un cop se l'hagin llegit.


Per la seva part els confirmats van agrair a Mn. Antoni Quesada el temps que els ha guiat en la catequesi, a més a més d'agrair l'acompanyament de les respectives famílies, del bisbe i de la comunitat. Van acabar la seva intervenció final amb aquestes paraules: "Ara que ja hem rebut l'Esperit Sant, desitgem que amb la seva força siguem persones valentes per encarar la vida i ens proporcioni la maduresa per ajudar a crear un món just i en Pau."



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada