dijous, 21 d’agost del 2014

PARRÒQUIA DE LA SAGRADA FAMÍLIA DE NAVÀS: REFLEXIONS DE FESTA MAJOR


Unes reflexions publicades al full parroquial amb motiu de la Festa Major de Navàs, en honor a Sant Genís, que se celebra aquest cap de setmana:

Al costat de la gresca, l'esbarjo i el repòs, la Festa Major ens convida a viure més intensament la nostra relació amb els grups amb qui compartim tantes experiències de la vida:

*Família: en el nostre nucli familiar trobem persones en qui podem confiar, a qui estimem i de les quals rebem amor i mans obertes, sobretot en els moments més delicats. Valorem i agraïm la sort de la nostra família i amistats.

*Parròquia: bona part del poble som cristians, que no pretenem distingir-nos en res dels altres ciutadans. Allò que ens defineix són unes creences, esperances, celebracions religioses i l'esforç d'un estil de vida fonamentat en la persona del Crist. Amb la mirada i el cor posat en Sant Genís, model i intercessor nostre davant Déu.

*Poble: refermem la consciència que no som només un agregat de persones. Esforcem-nos per compartir allò que afecta tota la població. L'acceptació i valoració de la diversitat condueix a una millor convivència i benestar en tots els aspectes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada