dimarts, 5 d’agost del 2014

LA PARRÒQUIA DE PUIG-REIG CELEBRA ELS 50 ANYS DE SACERDOCI DE MN. JOSEP SOLÀ


FOTO: Iglesias Fotògrafs

El diumenge 27 de juliol la Parròquia de Sant Martí, de Puig-reig, va celebrar els 50 anys de sacerdoci de Mn. Josep Solà i Casals, que és a Puig-reig des de fa 46 anys (primer de vicari i seguidament de rector), després d'haver estat a Mollerussa com a primer destí. 


Va ser ordenat a Tàrrega el 25 de juliol de 1964 i el 2 d'agost celebrà la primera Missa a Sant Julià de Cerdanyola, el seu poble natal. Actualment, a més a més de ser rector de Puig-reig, es fa càrrec de Santa Maria de la Guàrdia i Santa Maria de Merlès (des del 2004) i de les colònies El Guixaró, Cal Prat, Cal Pons i Cal Marçal (des del 2009), on ha compartit els moments bons i no tan bons dels feligresos i habitants en general que, amb l'organització de la celebració de les Noces d'Or i l'assistència a la mateixa, feien pal·lès que Mn. Solà és molt estimat. Cal dir que durant molts anys va dirigir la Coral Infantil i va ser mestre de català en les dues escoles, entre d'altres tasques, i va dedicar molts esforços per tal que l'església nova de Puig-reig es pogués acabar d'arreglar.


FOTO: Iglesias Fotògrafs

La Missa del cinquantè aniversari, solemnitzada pel Cor Parroquial i part de la Coral Polifònica de Puig-reig, va ser molt participada pels grups parroquials i per representants de les colònies, així com també per familiars del mossèn. En acabar la Missa, després del cant El Virolai, li van llegir unes paraules de reconeixement per tot el seu treball i li lliuraren uns obsequis. El full parroquial del diumenge 3 d'agost expressa que La paraula més dita, més emocionada, va ser “gràcies” per part de l’homenatjat i “gràcies i per molts anys” per part de tothom.
La festa es va cloure amb un piscolabis i una traca com a sorpresa final de totes les altres que hi havia hagut, una de les quals era el número 50 fet de clavells que lluïa l'altar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada