diumenge, 17 de setembre del 2017

UN ALTRE COMIAT: MN. XAVIER CASTELLÓ S'ACOMIADA DE BALSARENY

Resultat d'imatges de mn xavier castelló

Mn. Xavier Castelló el 8 de setembre de 2016 a la capella del Castell (Balsareny)

A la Parròquia de Santa Maria de Balsareny també hi ha canvi de rector aquests dies. Mn. Xavier Castelló, que n'era el rector des de fa uns anys, se'n va a formar part de l'equip parroquial de Berga i el nou responsable de la Parròquia de Balsareny és mossèn Antoni Bonet i Trilla, que era rector de Sant Llorenç de Morunys.

Per mitjà del full interparroquial "Sarment" d'avui, la comunitat parroquial de Balsareny dedica unes paraules a Mn. Castelló:

"Mn. Xavier: ens dol que marxi. Han estat 6 anys compartint amb tots nosaltres moments de la seva vida: celebracions de fe a l'església, d'acompanyament als malalts a domicili, missa setmanal a la residència Casal Verge de Montserrat, reunions dels moviments diversos de la parròquia. També un fidel assistent als dinars, berenars i festes parroquials com també a d'altres festes del poble a nivell tradicional i cultural.
Ens ha arribat l'hora d'acomiadar-nos. Ens marxa per anar a servir la parròquia de Berga. Això farà que no tindrem l'oportunitat de veure'ns tan sovint. Entenem molt bé que haurà de dedicar-se als berguedans però tampoc serem tan lluny per retrobar-nos algun dia. El comiat d'avui és tan sols un "a reveure".
Mn. Xavier, moltes gràcies per tot. Les seves homilies tenien molt "contingut". Vam aprendre moltes vegades a entendre millor alguns passatges de l'Evangeli i els ensenyaments sempre deixen empremta. Saber ensenyar amb saviesa és fer camí cap al Regne de Déu. Un camí que va veure planer des de jove oferint el seu treball i la seva vocació per terres d'Àfrica, de l'Uruguai i, després d'uns anys, tornant novament al bisbat de Solsona. En el decurs d'aquests anys ha acompanyat i servit a moltes parròquies. Ara toca a la que ara fa uns anys ja va servir: la parròquia de Santa Eulàlia de Berga.
Encara que els canvis sempre comporten una enyorança per tot el que es deixa, també ens hem adonat que marxa content en deixar la nostra parròquia en mans d'un bon amic seu, Mn. Antoni Bonet i, també com sempre, amb la col·laboració de Mn. Joan. Si la salut li permet, és i serà un fidel treballador pel Regne amb tot el que calgui i Déu disposi.
Moltíssimes gràcies, Mn. Xavier, per aquests 6 anys servint amb humilitat la nostra parròquia.

Que la Pau de Crist, l'Amor de Déu, l'acompanyi sempre.

Parròquia de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada