dissabte, 9 de setembre del 2017

LA GALA 2017 AL SANTUARI DE QUERALT


Vigília de La Gala abans d'entrar a la Vetlla del Jovent
(foto: Mercè M.)

Ahir al migdia es va celebrar La Gala al Santuari de la Mare de Déu de Queralt (Berga) i al capvespre, després de la cloenda de la novena, es van poder contemplar els estels i passejar a l'entorn de Queralt. 
Els dies previs a la celebració ja es van dur a terme activitats. Apart de la novena, que va començar el 31 d'agost, el vespre del diumenge 3 de setembre -coincidint amb els 101 anys de la Coronació- una colla de caminaires va pujar al Santuari, on feren una pregària al cambril de la Mare de Déu.


 
Grup de caminaires
Foto: Parròquia de Berga

La vigília de la Gala, el dijous 7 de setembre, a la tarda feligresos d'Avià, de Casserres i de Gironella van participar a la novena, que va presidir el bisbe Xavier Novell. Al vespre va haver-hi la Vetlla del Jovent.


Vetlla del Jovent
Foto: Parròquia de Berga

La Missa solemne i concelebrada del 8 de setembre va ser presidida per Mn. Ramon Barniol -capellà custodi del Santuari- i hi va predicar Mn. Abel Trulls. L'Orfeó Berguedà va animar la celebració amb els seus cants. Se'n poden veure algunes fotos a la galeria de Nació Digital i vídeo de Televisió del Berguedà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada