dissabte, 1 de juliol del 2017

FA UNA SETMANA... CÀRITAS PARROQUIAL DE NAVÀS VA REBRE EL PREMI FLAMA


El dia de Sant Joan, en el marc dels actes de celebració de la Festa Nacional dels Països Catalans, Càritas Parroquial de Navàs va rebre el Premi Flama a la Cultura Popular per la seva dedicació a l'atenció de les persones més vulnerables del poble, a més a més de la seva participació en esdeveniments locals com per exemple la festa intercultural que cada any se celebra el mes de juliol.








Amb motiu del reconeixement popular a Càritas es va demanar uns versos a Mn. Climent Forner, que fou rector de Navàs durant 31 anys i també va rebre el Premi Flama:

D'aquella XARXA humil de GERMANOR
que un grup de navassencs i navassenques
teixiren allà temps amb il·lusió,
naixia nostra benaurada CÀRITAS. 

Parròquia i Poble ben agermanats
crearen com un foc que anà estenent-se
de mica en mica, incendiant-ho tot
des de la Llar fins a la Residència.

Oh Llar de Foc, que no s'apagui mai!
La Flama que del Canigó davalla
encengui més encara els nostres cors
per Sant Joan ballant sempre sardanes.

                                     Climent Forner


Durant l'acte de lliurament del Premi Flama, a més a més dels parlaments de l'alcalde de Navàs, Sr.Jaume Casals, i del president de l'Agrupació Sardanista, Sr. Josep Busquets, el president de Càritas Parroquial, el Sr. Gonçal Garcia, va adreçar unes paraules d'agraïment en el moment de recollir el premi i va recordar que es tracta d'un premi "de tots" perquè Càritas són totes aquelles persones que d'una manera o altra col·laboren amb l'entitat per tal que l'ajuda als necessitats sigui efectiva. 





El Sr. Garcia, acompanyat de voluntàries de diferents programes de Càritas Parroquial, va encendre la darrera foguera dels Països Catalans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada