dijous, 22 de juny del 2017

FA UNA SETMANA... DIJOUS DE CORPUS A BERGA


Fa una setmana de la celebració de dijous de Corpus a Berga. Com cada any, al matí es va celebrar una Missa solemne a l'església parroquial de Berga, amb motiu de les festes de La Patum.




Presidida per Mn. Marc Majà, rector de la parròquia, i concelebrada per mossens de l'arxiprestat del Berguedà Nord, va comptar amb la participació d'autoritats locals, dels administradors de La Patum i de molts fidels que s'hi atansaren per retre homenatge a Jesús Eucaristia. 


El claretià P. Màxim Muñoz, president de la Unió de Religiosos de Catalunya i de la Fundació Claret, va predicar l'homilia i l'Orfeó Berguedà hi va cantar. 








La celebració va cloure's amb l'acte d'Adoració al Santíssim mentre es cantava l'Himne al Sagrat Cor, de Mn. Marià Miró.




A la tarda, al jardí de la Residència Nostra Senyora de Queralt (Germanetes), hi va haver la pregària de vespres en processó, presidida per Mn. Marc Majà, acompanyat de Mn. Josep Mª Santamaria.













Després de fer la pregària davant de la capella de Nostra Senyora de Lurdes, reprengueren el camí de tornada, també en processó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada