dissabte, 17 de juny del 2017

CÀRITAS PARROQUIAL DE NAVÀS REBRÀ EL PREMI FLAMA A LA CULTURA POPULAR


Dissabte 24 de juny, dia de Sant Joan, en el marc de la Festa Nacional dels Països Catalans, Càritas Parroquial de Navàs rebrà el Premi Flama a la Cultura Popular, impulsat per l'Agrupació Sardanista de Navàs. 
Els actes començaran a 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de l'Ajuntament, amb una audició de sardanes i, seguidament, es lliurarà el premi a Càritas. Completaran la festa la lectura de la Proclama, l'encesa de la darrera foguera dels Països Catalans i l'actuació de l'Esbart Manresà.
Càritas Parroquial de Navàs és hereva de la Xarxa de Germanor, "un grup de dones que, allà als anys 70, van començar a trobar-se per cosir i fer diners per ajudar a la gent". Es va constituir com a Càritas Parroquial de Navàs a principis dels anys 90. 
Des de Càritas "recollim el Premi Flama 2017 en nom de tota aquella gent que han fet, fan i faran possible Càritas al llarg dels anys, els voluntaris, els socis, els col·laboradors,... que amb el seu treball constant fan possible que el nostre poble sigui una mica més just i acollidor".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada