dijous, 16 de febrer del 2017

MANS UNIDES DE BERGA VA ORGANITZAR UN ANY MÉS EL SOPAR DE PA AMB OLI


Un any més, a Berga, el sopar de pa amb oli a benefici de Mans Unides va comptar amb l'assistència d'un centenar de comensals. Com en cada ocasió, es va fer divendres 10 de febrer al menjador de l'escola Vedruna.




Ja a l'entrada de l'escola es podien llegir uns cartells amb missatges ben clars que ajudaven a reflexionar sobre el malbaratament alimentari.


Va començar amb unes paraules de la Montse Garcia, que és membre del grup de Mans Unides local, i es va projectar un vídeo breu sobre el tema de la campanya d'enguany, que, com els cartells, també convidava a reflexionar sobre el malbaratament alimentari que es produeix als països més desenvolupats, mentre que al Tercer Món milers de persones no tenen accés als aliments.


Després de menjar el pa amb oli i la poma, es va fer el tradicional sorteig de productes lliurats per establiments berguedans. Els assistents van col·laborar amb donatius per adquirir les tires dels números del sorteig, fet que va contribuir a incrementar la quantitat recollida, que en total va sumar 1.242 euros pels projectes de Mans Unides.



El jovent dels grups parroquials La Xinxeta i Punt i Seguit van col·laborar-hi duent a terme tasques diverses.

 
Foto: La Xinxeta

Mans Unides manifesta el seu agraïment a totes les persones que ho van fer possible: les que van assistir-hi, les que van comprar el tiquet però no hi anaren i les que van fer aportacions d'obsequis per al sorteig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada