diumenge, 13 de novembre del 2016

TAMBÉ FA UNA SETMANA...: MEMORIAL MN. BALLARÍN A BENEFICI DE CÀRITAS DIOCESANA



Diumenge 6 de novembre es va fer el concert benèfic que cada any organitza el Rotary Club del Berguedà i que enguany va comptar amb la presència de la Coral Polifònica de Puig-reig, que va omplir el Teatre Municipal de Berga.
Els beneficis d'aquesta edició, a partir de la qual el concert s'anomenarà cada any Memorial Mn. Ballarín, aniran destinats al projecte de la casa de les Vetlladores de Berga, que gestiona Càritas Diocesana i que acollirà a dones, amb fills o sense, que es troben en situació de vulnerabilitat. 
Abans de començar el concert, el Director de Càritas Diocesana de Solsona, el berguedà Josep Vidal i Perarnau, va explicar el projecte i va agrair el gest del Rotary Club.


Els nombrosos assistents van gaudir de gairebé 2 hores de bona música, amb temes de Carmina Burana,  de música catalana i dels musicals Chicago i Mamma Mia


Fora de programa i com a cloenda del concert, la Coral Polifònica va interpretar Pregària de pau, de Ramon Noguera, i L'Himne de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada