dimecres, 23 de novembre del 2016

CÀRITAS PARROQUIAL DE BERGA SEGUEIX BUSCANT REIS MAGS

Fa uns dies vam publicar una entrada al blog en què es demanava col·laboració en la nova campanya que Càritas Parroquial de Berga organitza de cara a les properes festes nadalenques per fer de Reis Mags. De moment 40 persones s'han ofert, però es preveu que hi haurà 200 infants als quals caldrà tenir en compte per fer-los arribar una joguina. Per això encara es necessiten més col·laboradors/es. Aquest és el missatge que ens arriba des de Càritas:

"Des de fa anys Càritas Parroquial de Berga duem a terme la campanya de recollida de joguines per Nadal.

Ja fa un temps que anem donant importància al fet que les joguines siguin noves, per tal de dignificar-ho. Per aquesta raó iniciem la Campanya BUSQUEM REIS MAGS, amb l'objectiu que la gent col·labori comprant una joguina per a un nen o nena concret que hagi fet la Carta als Reis. S'entregarà a cada Rei Mag la carta d'un nen o nena.

Comptem que hi haurà uns 200 infants de Berga a qui haurem de tenir en compte per fer-los arribar una joguina. Fins ara ja tenim unes 40 persones que se'ns han ofert per fer de Reis Mags però encara en necessitem més."

Per a qualsevol aclariment es pot contactar amb Càritas Parroquial de Berga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada