divendres, 11 de desembre del 2015

LA XINXETA COL·LABORA AMB EL TALLER COLOMA


IMATGE DE LA XINXETA AL TALLER COLOMA
(Foto: La Xinxeta)

Demà dissabte 12 de novembre, de 2/4 d'11 del matí fins a 3/4 de 2, els nens i nenes del grup parroquial La Xinxeta seran a la Plaça de Sant Pere, a Berga, duent a terme la tercera activitat d'aquest curs. En aquesta ocasió vendran productes del Taller Coloma, que visitaren el 21 de novembre al matí. Per mitjà de la seva pàgina de Facebook expressaren la satisfacció per la visita:

El dissabte 21 de novembre els nens, nenes i monitors vam anar a visitar el Taller Coloma. Va ser una experiència espectacular! Vam aprendre què es fa i com es treballa al centre i, fins i tot, vam poder fer alguns dels tallers que s’hi fan! Ens ho vam passar molt i molt bé i, el més important, vam aprendre moltes coses!
Una vegada tots a casa, només podem dir un MOLTES GRÀCIES a tot l’equip del Taller Coloma. Gràcies per la gran rebuda, gràcies pel tracte, gràcies per la preparació i genial organització de tota l’activitat, per posar-nos les coses sempre tan fàcils i moltes gràcies per ensenyar-nos a veure el món d’una manera diferent a la que estem acostumats.
El trajecte Berga – Taller Coloma en taxi va ser part de l’aventura així que moltes gràcies als que ens hi vau dur.
I, per descomptat, moltes gràcies als nois i noies que treballeu al Taller per la feina que feu cada dia i per preparar tan bé la nostra visita. Ens va encantar el berenar que ens vau fer, uns pastissos boníssims! ah! i unes llibretes xulíssimes!
Per tot això i molt més, MOLTES GRÀCIES A TOTS!

En aquest enllaç es poden veure fotos de la visita de La Xinxeta al Taller Coloma:

http://laxinxetaberga.wix.com/laxinxetaberga#!DSCN4365/zoom/cjn9/dataItem-ihc9k2m2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada