dijous, 31 de desembre del 2015

ACTIVITATS INTERPARROQUIALS A L'ARXIPRESTAT DEL LLOBREGAT


IMATGE DE LA PREGÀRIA D'ADVENT INTERPARROQUIAL
(NAVÀS, 18 de desembre de 2015)

Durant l'Advent i les festes de Nadal a l'Arxiprestat del Llobregat s'han realitzat algunes activitats interparroquials en què feligresos de les diverses parròquies han compartit pregària, taula i xerinola.
El divendres 18 de desembre, ja a la recta final de l'Advent, un grup de fidels de diverses parròquies es va aplegar a la capella de Navàs per pregar conjuntament. 



La pregària va ser presidida pel rector de la parròquia, Mn. Antoni Quesada. Es va reflexionar a partir de tres textos que ens parlen d'estimar: fragment de la Constitució Pastoral Gaudium et Spes del Concili Vaticà II, fragment de l'Exhortació Apostòlica "Evangelii Gaudium" del Papa Francesc i fragment de la Primera Carta de Sant Pau als Cristians de Corint.   

Aquesta setmana les germanes carmelites de la comunitat navassenca i els mossens de Navàs i d'altres de veïns han compartit una vetllada de pregària i piscolabis. També els catequistes de Balsareny i de Navàs van celebrar conjuntament el Nadal participant a la Missa i fent un sopar de germanor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada