dimecres, 26 d’agost del 2015

PARRÒQUIA D'AVIÀ: FESTA MAJOR AMB CELEBRACIÓ DE NOCES D'OR SACERDOTALS


MN. RAMON VILADÉS EN UNA CELEBRACIÓ

Diumenge 30 d'agost serà la Festa Major d'Avià en honor a Sant Lleïr i, com cada any, se solemnitzarà l'Eucaristia de les 12 del migdia, amb els cants animats per la Coral Santa Maria d'Avià. 
Enguany la Missa de Festa Major serà doblement celebrativa perquè el Consell de Pastoral de la Parròquia de Sant Martí ha volgut que en aquesta mateixa se celebrin les Noces d'Or Sacerdotals del rector, Mn. Ramon Viladés i Llorens. El full parroquial informa que "El mossèn convida tothom a unir-se a ell en la pregària i en la festa, sobretot a aquells que durant aquests anys han fet serveis especials a la parròquia: catequistes, lectors, escolans, músics, repartidors del Full, dones de la neteja; els que han format part de les juntes del Consell de Pastoral, d'Economia, d'Obres i voluntaris de Càritas."

A més a més d'aquesta gran celebració eucarística del diumenge, el dilluns 31 d'agost, a les 12 del migdia, hi haurà Missa concelebrada pels capellans de l'Arxiprestat del Berguedà Nord. Predicarà l'homilia Mn. Marc Majà, rector de Berga i arxipreste del Berguedà Nord. En aquesta Eucaristia es pregarà de forma especial pels difunts que hi ha hagut a la parròquia des de la darrera Festa Major.

A través d'aquest enllaç es pot accedir al programa d'actes de la Festa Major:


http://www.avia.cat/media/agenda/programa_festa_major_2015.pdf



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada