dimarts, 14 d’abril del 2015

CÀRITAS PARROQUIAL DE BERGA INFORMA DE LA CAMPANYA DEL DISSABTE 11 D'ABRIL


Fotos: Càritas Parroquial de Berga i "La Xinxeta"

Dissabte 11 d'abril Càritas Parroquial de Berga va dur a terme una Campanya amb els objectius de donar a conèixer l’entitat, de sensibilitzar als berguedans i berguedanes sobre la tasca que realitza i les necessitats socials existents, i de recaptar fons.



"Tot el dia vam ser a la Plaça de les Fonts, on es va muntar una taula d’informació, es van repartir missatges amb el cor, i es va fer recollida de donatius amb les guardioles solidàries", informa Càritas.






Es va comptar amb la participació de varis  grups parroquials i de lleure infantil i juvenil de la ciutat. I a la tarda els Granger’s del Berguedà van animar amb una ballada de country.



Els resultats van ser positius pel que fa al suport obtingut i es van recollir 2154,50 euros. Aquests diners seran destinats als diferents projectes que es duen a terme i a les necessitats econòmiques i socials que s’atenen.


La nota informativa de Càritas Parroquial conclou amb paraules d'agraïment cap a totes les persones que van col·laborar:

"Volem agrair la col·laboració de tots els berguedans i berguedanes, que ens anima, una vegada més, a continuar treballant per un món més just.

GRÀCIES PER AJUDAR-NOS A AJUDAR!!!!"

                                                                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada