diumenge, 25 de gener del 2015

"LA XINXETA" S'APUNTA A LLUITAR CONTRA LA POBRESA AMB MANS UNIDES


Ahir a la tarda la trobada del grup parroquial "La Xinxeta" va comptar amb diverses activitats relacionades amb Mans Unides, com a preparació per d'aquí a dues setmanes, que serà la Campanya contra la Fam.

LEMA DE MANS UNIDES, CAMPANYA DEL 2015

A l'inici de la trobada una de les monitores va explicar als nens i nenes què és una ONG i quin és el treball que duu a terme Mans Unides. Seguidament s'organitzaren grups que participaren en jocs. Per mitjà d'internet van poder accedir a "Un joc perillós", de Mans Unides, que permet prendre consciència del que passa pel món:

http://www.unjocperillos.org/



La tercera activitat va consistir en elaborar uns murals que es posaran a la sala (menjador de l'Escola Vedruna de Berga) on el 6 de febrer es farà el sopar solidari de pa amb oli, a benefici de Mans Unides. 


Finalment dues voluntàries de Mans Unides de Berga, que al matí assistiren a la Jornada Diocesana de Mans Unides a Bellpuig, van passar unes diapositives d'activitats que el grup duu a terme a nivell local per tal de recollir fons pels projectes que cada any presenta la Delegació Diocesana. 


Les voluntàries també van respondre les preguntes que els nens i nenes havien preparat per a l'ocasió.


Es poden veure més fotos en aquest enllaç:

https://plus.google.com/photos/115753209817191540623/albums/6108342409876058769?authkey=CPmGk428joze5AE



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada