dimecres, 7 de gener del 2015

ELS FELIGRESOS DE LA VALLDAN REBEN LA VISITA PASTORAL DEL BISBE XAVIER


El diumenge 4 de gener el bisbe Xavier Novell va presidir la Missa a l'església de Sant Bartomeu, a La Valldan, amb motiu de la Visita Pastoral. El bisbe Xavier anava acompanyat dels seminaristes del Bisbat de Solsona.


Va concelebrar Mn. Camil Viladrich, que acostuma a celebrar la Missa cada diumenge (i festes) a l'església de La Valldan i al qual el bisbe Xavier va agrair públicament la seva dedicació i l'esforç que fa malgrat trobar-se amb delicada salut. El bisbe va dir als fidels que el fet que el mossèn s'esforci cada festa per anar a l'església i celebrar la Missa, ha de fer reflexionar per tal d'esforçar-se també ells a anar-hi i, sobretot, no deixar-se véncer per la mandra.


El Cor Parroquial va solemnitzar la celebració amb bonics cants i, un cop acabada la Missa, la presidenta de la Junta de l'Associació de Veïns de La Valldan, Mª Antònia Ortega, va explicar al bisbe la tasca que duu a terme la Junta, les activitats que es fan a La Valldan, i va lliurar-li un exemplar del llibre "Què en sabem, de La Valldan?"





A l'exterior del temple el bisbe va saludar els feligresos i posteriorment va reunir-se amb la Junta de l'Associació de Veïns, que també col·labora amb la parròquia.



El 22 de gener el bisbe Xavier visitarà els malalts que li demanin i conversarà amb aquelles persones que vulguin parlar amb ell.

En aquest video es pot escoltar l'homilia:


En aquest enllaç es poden veure més fotos:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada