diumenge, 26 d’octubre del 2014

CRÉIXER EN LA FE: EL REGNE DE DÉU, EL REGNE DEL CEL. EL REGNE DELS POBRES


Dilluns passat hi va haver la trobada mensual del grup "Créixer en la fe", de la Parròquia de Berga. Una de les participants van aportar aquesta reflexió sobre el Regne de Déu:

"Quan  de petits ens parlaven del Regne del Cel, t’imaginaves tal vegada un lloc indeterminat, no sé on, no sé què,  però que arribaríem a conèixer i que estaríem a prop de Déu. Potser perquè llegint textualment interpretaves el significat de la paraula Regne,  de la paraula Cel, i sobretot la paraula Déu. Un ser no humà, Totpoderós, que castigava o premiava segons el comportament de cadascú.
En certa manera el Déu de l’Antic Testament que tenia en ment Joan Baptista.
Però Jesús ens dóna a conèixer una altra visió de Déu més propera. Que podem cercar  i trobar, no lluny de nosaltres sinó en el fons del nostre cor. Hem de ser capaços de furgar dintre nostre per sentir aquest Déu-amor, aquest Déu-Pare que ens estima i ens vol fer estimar. Només així podrem aconseguir aquest estat de plenitud amb nosaltres mateixos. Aquest és el Regne del que Jesús ens parla, vivint atents a les necessitats dels altres, buscant la pau i la concòrdia, la solidaritat i la igualtat. Fent amb els nostres actes una societat més humana i més justa, vivim ja el Regne de Déu."
                                                          
                                                                           Montserrat Garcia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada