dimarts, 8 d’abril del 2014

CÀRITAS PARROQUIAL DE BERGA: RESULTAT I AGRAÏMENT DE LA CAMPANYA "CONSTRUIR ESPAIS D'ESPERANÇA"


TAULONS AMB MISSATGES D'ESPERANÇA, DISSABTE PASSAT

Càritas Parroquial de Berga ha enviat la següent nota de premsa, en referència a la Campanya "Construir espais d'esperança", que va tenir lloc dissabte passat:

El passat dia 5 d’abril, a Càritas Parroquial de Berga vam dur a terme una Campanya amb els objectius de donar a conèixer l’entitat, de sensibilitzar als berguedans i berguedanes sobre la tasca que duem a terme i sobre les necessitats socials existents, i de recaptar fons.

Tot el dia vam estar a la Plaça St. Joan,  on es va muntar una taula d’informació sobre Càritas, i es va fer recollida de donatius amb les guardioles solidàries. Es va comptar amb la participació de varis  grups parroquials i de lleure infantil i juvenil de la nostra ciutat. A la tarda, amb els  nens i nenes de la Coral Xerics, que ens van fer una cantada, i els Granger’s del Berguedà, que van animar amb una ballada de country.

La gent que es va apropar va poder escriure el seus missatges d’esperança en uns taulons. Alguns exemples  són:

“Tots junts ens en sortirem”.
“Un món millor és un món més just”.
“Tot està per fer i tot és possible”.

Els resultats van ser positius pel que fa al suport obtingut i es van recollir 1.712,89 euros. Aquests diners seran destinats als diferents projectes que es duen a terme i a les necessitats econòmiques i socials que s’atenen.

Volem agrair la col·laboració de tots els berguedans i berguedanes, que ens anima, una vegada més, a continuar treballant per un món més just.

GRÀCIES PER AJUDAR-NOS A AJUDAR!!!!

Càritas Parroquial de Berga


                                                                                                                                                                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada