diumenge, 23 de març del 2014

L'ESGLÉSIA ROMÀNICA DE SANT CUGAT DEL RACÓ, A LA XARXA


El full informatiu de la Parròquia de la Sagrada Família de Navàs informa que els alumnes de Ciències Socials de segon curs de l'Escola Diocesana de Navàs han fet una recerca sobre l'església romànica de Sant Cugat del Racó, que es troba al municipi de Navàs.
Per desenvolupar el treball, els alumnes van formar varis grups amb noms d'oficis de l'Edat Mitjana i van dur a terme les següents activitats: un reportatge de fotos, un reportatge periodístic, un joc, un codi QR, una caminada, un telenotícies sobre Sant Cugat, uns tríptics amb informació del lloc i un conte titulat "Sant Cugat i el Drac".
Tot aquest material el van publicar a la pàgina web que van enviar al concurs de webs periodístiques El Punt. El passat 28 de febrer van anar a penjar el codi QR a Sant Cugat. Amb l'aplicació BIDI del mòbil es pot escanejar el codi i entrar a la pàgina web on es poden veure tots els continguts.
Des del full parroquial es felicita els alumnes pel bon treball fet, que facilitarà el coneixement d'aquesta joia del romànic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada