dijous, 20 de febrer del 2014

NOTA DE CÀRITAS PARROQUIAL DE BERGA SOBRE EL PROJECTE D'APADRINAMENTS ESCOLARS


Totes les escoles de primària i secundària, públiques i concertades, i l’escola d’educació especial del municipi de Berga juntament amb Càritas, Creu Roja, els Serveis Socials, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament i els Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament, volem oferir la possibilitat a persones interessades del municipi que, de manera voluntària, vulguin col·laborar com a DONANTS en el projecte d’apadrinaments escolars per tal de garantir que tots els nens/es tinguin llibres de text i material escolar a l’iniciar el curs.

Cada vegada tenim més infants  amb situacions familiars molt complexes. Famílies amb ingressos mínims o, fins i tot sense ingressos, que tenen dificultats per cobrir les necessitats més bàsiques (alimentació, habitatge...) dels seus fills/es i, per tant, amb moltes dificultats per assumir les despeses que es deriven d’una digna escolarització (llibres de text i material escolar).

COM FER EL DONATIU?

Hi ha diferents possibilitat d’apadrinament:
- per a qualsevol infant del municipi que tingui una situació econòmica precària
- per a  una escola o institut en concret
- per a un infant en concret

ON FER EL DONATIU?
Directament a:
-Càritas
C/ Castellar del Riu 1
Telf. 938223155
Nº de compte: ES18-2013-6032-39-0200461096 (Catalunya Caixa)

* Cal especificar el concepte: APADRINAMENTS ESCOLARS i la MODALITAT D’APADRINAMENT.

* Les persones interessades podran sol·licitar a l’entitat un certificat per presentar a la declaració de la renda per desgravar el donatiu (caldrà omplir un full de dades).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada