diumenge, 9 de febrer del 2014

CELEBRACIÓ DE LA VIDA CONSAGRADA A BERGA


El 2 de febrer, festa de la Presentació del Senyor, se celebra la Jornada Mundial de la Vida Consagrada. Al Berguedà hi queden pocs religiosos i religioses, que resideixen en comunitats-convent de Berga: dos franciscans, germanetes dels pobres, germanes sagramentàries i germanes Vedruna. Per celebrar la seva festa, la tarda del diumenge 2 de febrer realitzaren una trobada a la qual hi participaren tots aquells/elles que pogueren i també alguns capellans de la zona. En total foren 30 persones. Les religioses Vedruna, que organitzaren la trobada, ens ho expliquen en aquest missatge:


"El dia dos de febrer, amb motiu de la celebració de la jornada per a la vida consagrada, ens vam trobar a les Carmelites Vedruna de Berga, els religiosos/es de l’arxiprestat del  Berguedà, amb alguns sacerdots de Berga. Trenta en total.
L’encontre fou de pregària i convivència. Després de les primeres salutacions passàrem a la capella i cantàrem les vespres. Acabats els salms hi va haver una reflexió-pregària ajudats d’un powerpoint amb els silencis corresponents. També la lectura de l’Evangeli de la festa amb una reflexió per part d’un pare franciscà.
A la sala d’estar vam fer un “sucamulla” acompanyat de converses interessants i fraternals.
Ens vam quedar amb les ganes de repetir l’encontre més sovint."



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada