dissabte, 30 de novembre del 2013

CASSERRES CELEBRA LA FESTA DE SANTA CECÍLIA


El divendres 22 de novembre, la Parròquia dels Àngels -de Casserres- va acollir la trobada anual de la festa de Santa Cecília, patrona de la música, que aplegà capellans i seglars de la Diòcesi de Solsona alguns dels quals són músics i/o poetes i tots plegats amants de la música.



La festa va començar amb una Missa presidida per Mn. Joan Lladó, rector de la Pobla de Lillet, i concelebrada per alguns capellans d'arreu de la Diòcesi de Solsona, que van solemnitzar la Missa amb els cants. 



Al final de la celebració eucarística van cantar els Goigs de Santa Cecília:



Després de la Missa hi va haver una vetllada literàrio-musical a la Sala de la Parròquia. 



Mn. Climent Forner va recitar dos poemes i es va projectar un powerpoint amb imatges de les altres edicions de la festa, des que el 2005 es va tornar a celebrar  a Casserres, lloc on havia començat la trobada abans que es traslladés a d'altres indrets del Bisbat. 
En aquest video es pot veure Mn. Climent Forner recitant el poema "Plany per Catalunya", al qual darrerament ha afegit unes ratlles relacionades amb la Cadena Humana de l'11 de setembre passat i una referència al Nadal:



Durant la vetllada també es van projectar unes imatges de Mn. Josep Mª Casafont que, músic com era, participava en aquesta festa fins que va morir ara fa un any.



La vetllada es va cloure amb la projecció d'un fragment de "Balsareny més de 1000 anys", que Mn. Joan Bajona va presentar.



En aquest enllaç es poden veure més fotos de la festa:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada