diumenge, 10 de novembre del 2013

CÀRITAS PARROQUIAL DE PUIG-REIG ES DÓNA A CONÈIXER A LA FIRA DE SANT MARTÍ


Aquest matí les voluntàries de Càritas Parroquial de Puig-reig han estat presents a la Fira de Sant Martí, igual com en d'altres edicions de la festa. 
L'objectiu de la parada era donar a conèixer Càritas i trobar més persones voluntàries, ja que actualment són una desena. També s'hi podien comprar pastissos elaborats per elles mateixes i es podia col·laborar amb donatius. 
Càritas Parroquial de Puig-reig ajuda a 27 famílies del poble. Cada dia, a l'hora de tancar els establiments comercials, una voluntària del grup va a un supermercat local a recollir aliments que han sobrat i que els els donen per tal de distribuir a les famílies ajudades, de les quals n'hi ha que cada dia van a buscar aliments a Càritas. 
Per Nadal, apart de vendre llantions, el grup de Càritas, juntament amb Serveis Socials de l'Ajuntament i amb l'associació Els Templers de Puig-reig, preparen i distribueixen lots d'aliments a les famílies ajudades per Càritas i les que són ateses per Serveis Socials. Diversos establiments del poble donen productes per posar en aquests lots.
A més a més d'aquestes activitats, dues voluntàries van a la residència d'avis a fer companyia als residents i s'ofereixen per acompanyar a persones al metge.


Enllaç amb fotos de la parada a la Fira de Sant Martí:

https://plus.google.com/photos/115753209817191540623/albums/5944642971182441041?authkey=CLOOj7ithrWuGQ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada