dissabte, 18 de novembre del 2017

UNA BALSARENYENCA EXPLICA COM VA ANAR LA TROBADA DE L'HOSPITALITAT


Foto de la web del Bisbat de Solsona

El full interparroquial "Sarment", de l'Arxiprestat del Llobregat, publicava fa una setmana el testimoni d'una balsarenyenca que va participar a la trobada de les Hospitalitats de Lourdes de Vic i Solsona, que tingué lloc a principis de mes al Santuari del Miracle:

"La trobada de tardor tingué lloc al Santuari del Miracle el diumenge 5 de novembre per celebrar la cloenda dels 50 anys de pelegrinatges conjunts dels bisbats de Solsona-Vic. Al Santuari, ple de gom a gom, hi vam celebrar amb molta devoció i alegria l'Eucaristia, presidida pel nostre bisbe de Solsona, Xavier Novell, el qual ens va acompanyar al llarg de tota la jornada. Després, malalts, pelegrins, personal de servei, mossens i tots plegats vam tenir un dinar de germanor a Solsona. Tots ho vam viure amb molta joia retrobant-nos i saludant-nos tots els que ja ens coneixíem i també d'altres, fent noves amistats, tot explicant vivències, anècdotes i records relacionats amb Lourdes. Aquells que van venir per primera vegada també explicaven la seva vivència allà i animaven a aquells que encara no hi han anat mai, dient-los que, aquell que vol viure l'esperit de Lourdes, convé que hi vagi en pelegrinatge perquè allà és tot un altre món. S'hi respira un ambient de fe i de servicialitat per part de moltes persones. Tot això es va anar comentant mentre gaudíem d'un bon dinar, gràcies als voluntaris i als organitzadors.
Aquest any, amb motiu dels 50 anys, es va passar un vídeo amb la història de tots aquests anys i després va haver-hi l'enlairament de desenes de globus de tots colors. I, tot seguit, fent una gran rotllana, tots agafats de les mans vam cantar L'hora dels adéus.
Els de l'Hospitalitat som tots una família i tota família té una mare. La nostra és la Mare de Déu de Lourdes, que sempre vetlla per nosaltres. Una abraçada de comiat i fins a Lourdes, si Déu vol."

                                                        Mª Dolors Soler i Costa

     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada