dimecres, 12 de setembre del 2018

VETLLA DEL JOVENT I GALA A QUERALT


Fa pocs dies se celebrava la Gala de Queralt al Santuari berguedà, amb motiu de la festa de la Nativitat de Maria (8 de setembre). 

En la vigília de la Gala una colla de fidels es va aplegar a l'interior de l'església per participar a la vetlla de pregària del jovent, amb el lema "Com tu, Maria". Van pregar entorn de les actituds de Maria, que són model per als seus fills i filles.






El dissabte 8 de setembre la Missa concelebrada va ser presidida pel capellà custodi del Santuari, Mn. Ramon Barniol, i va predicar-hi Mn. Ramon Viladés, que a l'homilia va recomanar que "si voleu asserenar-vos i omplir el vostre cor de pau, d’aquella pau que només pot venir de Jesús de Natzaret, Fill de Maria, pugeu un dia a Queralt" en silenci i amb contemplació. El silenci, "si esteu atents, és Paraula de Déu, que com pluja menuda, va fecundant l'esperit" i ajuda a adonar-se'n de les realitats de l'entorn, a comprendre-les i a posar atenció especialment en les persones que pateixen a causa de la solitud, la malaltia, la pobresa, l'empresonament... per portar-les a la pregària, davant de la Mare de Déu de Queralt. 








Els cants de la celebració van anar a càrrec de l'Orfeó Berguedà i al final de la celebració, com cada any, es van lliurar les orenetes.

Fotos: Parròquia de Berga i M.C.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada