diumenge, 18 de febrer del 2018

VÍDEO DE L'HOMENATGE A PERE CASALDÀLIGA AMB MOTIU DELS SEUS 90 ANYS


El divendres 16 de febrer el bisbe emèrit Pere Casaldàliga va complir 90 anys. En aquest enllaç es pot veure el vídeo de l'homenatge que se li va fer a l'església de Santa Maria del Pi de Barcelona.

Amb motiu del 90è aniversari, i per desig de l'autor, també s'estan digitalitzant els llibres i textos, poemes... que ha publicat al llarg de la seva vida, per tal que tothom hi pugui tenir accés, tal com informaven els organitzadors en un correu electrònic de la setmana passada:

"Estem anunciant un nou portal online amb tota la seva bibliografia, disponible per tot el públic i per a la seva descàrrega gratuïta, per sol·licitud expressa d’en Pere.
Llibres, articles, poemes i molts més continguts de l’autor s’estan acabant de pujar al portal, per tal que tota la seva obra quedi amb accés garantit per a unes quantes dècades, fins i tot quan ja no estiguem aquí.
Accedir-hi és molt fàcil: Tots els continguts estan emmagatzemats en la plataforma Academia.edu i Pere Casaldàliga hi te el seu propi espai. Pots veure els documents, descarregar-los, comentar-els online amb altres usuaris, fer-te seguidor del portal (FOLLOW – SEGUIR) i rebre notificacions." 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada