dimarts, 26 de desembre del 2017

EL FULL INTERPARROQUIAL "SARMENT" CELEBRA EL NÚMERO 2000



El full interparroquial "Sarment", de la zona sud de l'Arxiprestat del Llobregat (antic Arxiprestat de Navàs), ha celebrat recentment el número 2000, en la publicació del diumenge 17 de desembre de 2017:

"Com a fruit de l’estimació dels capellans vers els fidels i viceversa, també s’ha fet possible el “Sarment” 2000. Us hem estimat i ens hem sentit estimats." 

(Mn. Tomàs)



"Com a nou rector de Balsareny, la meva més cordial felicitació a tots aquells que heu fet possible que el SARMENT arribi al número 2000. Una publicació a ritme setmanal demana esforç i constància. Ha estat una bona ajuda per agermanar les diferents parròquies de l'antic arxiprestat de Navàs. Enhorabona!

(Mn. Antoni i Mn. Joan)

                                  
"Que el Full SARMENT hagi arribat al nº 2000 és tot un èxit, tot un rècord. En desmembrar-se de Gironella es va crear l’Arxiprestat de Navàs. El 1957, Navàs i Balsareny, les dues parròquies més grans, editaren un full conjunt anomenat ARXIPRESTAL, incardinant-hi poc a poc les altres parròquies petites. Després s’anomenà “SARMENT”, NOM MÉS APROPIAT i bíblic." 

(Mn. Climent)                                        


"El mes de juliol de 1973, amb motiu de la publicació conjunta dels Fulls Diocesans de Vic i Solsona, va néixer el nostre Full Arxiprestal SARMENT. Des d’aleshores, sempre fidel, ha anat arribant a les nostres cases (des de l'11 d'octubre de 2009 amb el nom de Full interparroquial). Avui tenim a les mans el número 2.000. És motiu de celebració i agraïment a tots els rectors de les nostres parròquies que hi han anat col·laborant. I ens sentim animats a seguir endavant en aquesta labor. Compartir el SARMENT també ens ajuda a compartir, amb les comunitats veïnes, la fe, l'esperança i el mateix projecte de vida evangèlica. PER MOLTS ANYS!"  

(Mn. Tomàs i Mn. Antoni Quesada, arxiprest i rector de Navàs, El Mojal i Sant Cugat del Racó)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada