diumenge, 20 d’agost del 2017

MISSA EN HONOR A SANT BARTOMEU, PATRÓ DE LA VALLDAN


La Missa d'aquest matí a l'església parroquial de Sant Bartomeu de La Valldan, presidida per Mn. Camil Viladrich i animada pel Cor Parroquial, ha estat en honor al Patró, Sant Bartomeu, del qual se'n celebra la festa el dia 24 d'agost.


L'acte religiós ha comptat amb l'assistència d'autoritats locals, de membres de la Junta de l'Associació de Veïns de La Valldan i dels representants del Pubillatge de La Valldan.
Abans de començar la celebració, la Sra. Mª Antònia Ortega, presidenta de la Junta de l'AVV, ha adreçat unes paraules de condemna als atemptats de dijous passat i ha expressat la solidaritat amb les víctimes, per les quals s'ha pregat a la Missa. També s'ha pregat de forma especial pels difunts de la Parròquia.   



En acabar la Missa tothom ha sortit a l'exterior per a la processó amb la relíquia del Sant, que els fidels han venerat en tornar a entrar al temple, mentre el Cor Parroquial cantava els goigs.









El dijous 24 d'agost, festa patronal de Sant Bartomeu, hi haurà Missa solemne a les 12 del migdia, concelebrada amb els mossens de l'Arxiprestat del Berguedà Nord i solemnitzada pel Cor Parroquial. Hi predicarà Mn. Joan-Francesc Casals i Cubinsà, rector de Súria i arxiprest del Cardener. També s'hi cantaran els goigs i es venerarà la relíquia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada