dimarts, 22 de març del 2016

EN RECORD DE MN. JOAN NOVES I PRAT


Com ja s'havia anunciat a l'entrada del 5 de març de 2016 (http://parroquieszonallobregat.blogspot.com.es/2016/03/la-valldan-homenatjara-mn-joan-noves-i.html), el diumenge 13 de març hi va haver un acte d'homenatge a Mn. Joan Noves i Prat, amb motiu de la presentació del llibre "Mossèn Joan Noves, quadern de records", de Roser Vila i Colell.
A la Missa de les 11 del matí a la Parròquia de Sant Bartomeu, d'on ell havia estat rector, fou en acció de gràcies pel seu ministeri i la comunitat parroquial va pregar per ell.


 
Fotos: Joan Coma

En una part de l'homilia, mossèn Camil Viladrich, que presidia l'Eucaristia, va parlar de mossèn Joan:


L'acte de presentació del llibre va tenir lloc a la tarda, al Centre Cívic de La Valldan, que porta per nom "Mn. Joan Noves".


Moltes persones van assistir a l'acte. Hi intervingueren la presidenta de l'Associació de Veïns de La Valldan, Mª Antònia Ortega, Mossèn Ramon Viladés, l'autora del llibre i el bisbe Xavier Novell.


Foto: Joan Coma



Es van projectar imatges d'una entrevista que la televisió berguedana havia fet a Mn. Noves en una ocasió i els assistents gaudiren tot recordant-lo a partir d'aquella gravació.

Vídeo de l'acte de presentació del llibre:


La trobada va cloure's amb un refrigeri.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada