dissabte, 10 d’octubre del 2015

IMATGES DE LA TROBADA DIOCESANA DE VIDA CREIXENT CELEBRADA A BERGA


En aquest enllaç es pot accedir a un video de Televisió del Berguedà amb imatges de la Trobada Diocesana de Vida Creixent, celebrada el 7 d'octubre a l'església de Sant Joan, de Berga:

https://youtu.be/8_a2nsH0pH8

Compartim el missatge d'una persona de Berga que va participar a la trobada i el mateix dia ens explicava la seva impressió:

"La trobada ja s'ha realitzat. Hi hem assistit unes 200 persones de tot el Bisbat. En arribar hem esmorzat coca i xocolata a la Llar d'Avis. Tot seguit ens hem dirigit a l'església de Sant Joan, on ha estat elegit el nou President, hi ha hagut els parlaments habituals dels directius i després d'un breu descans ens ha parlat el bisbe Xavier. Ho ha fet parlant del Rostre de la Misericòrdia, de la carta del Sant Pare sobre la misericòrdia, de les obres de misericòrdia, de saber trobar temps per acollir a les persones, de la nostra missió adaptada al nostre temps, i d'altres temes. Ho he trobat interessant i agradable. Estic content d'haver-hi assistit. Ambient de germanor, retrobament de persones i ganes d'anar creixent. Gràcies a tots i totes per la jornada." (Adolf C.)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada