dimecres, 8 de juliol del 2015

CONFIRMACIONS A PUIG-REIG I A NAVÀS


CONFIRMACIONS A NAVÀS
(Foto: Arxiu particular)

El diumenge 28 de juny joves de la Parròquia de Sant Martí (Puig-reig) i de la Parròquia de la Sagrada Família (Navàs), ambdues de l'Arxiprestat del Llobregat, van rebre el Sagrament de la Confirmació de mans del bisbe de Solsona, després d'haver continuat la catequesi un cop celebrada la Primera Comunió.


NOIS I NOIES CONFIRMATS A PUIG-REIG
(Foto: Iglesias Fotògrafs)

A Puig-reig, a la Missa de 2/4 de 12, foren confirmats 8 nois i noies, acompanyats per la comunitat en una Missa solemnitzada amb els cants del Cor Parroquial.



Foto: Arxiu particular

A Navàs va celebrar-se a la tarda i 5 joves reberen el Sagrament de la Confirmació, en una Missa animada pel Cor Parroquial i molt participada. 
Els confirmats van expressar el seu agraïment "als catequistes: Dolors, Aurora, mossèn Tomàs i mossèn Antoni, per l'esforç i la paciència que han tingut durant aquests dos anys de preparació per a la nostra Confirmació. Estem contents i agraïts perquè ens han ajudat a conèixer moltes coses noves sobre Déu i Jesús, la seva Paraula, els seus ensenyaments i el seu estil d'obrar." També van agrair als seus pares i famílies el suport i l'orientació que els han donat perquè vagin pel bon camí.



Foto: Arxiu particular

La Parròquia va lliurar a cada jove confirmat un exemplar del Nou Testament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada