diumenge, 31 de maig del 2015

LA VALLDAN RENOVA EL VOT DE POBLE AL SANTUARI DE QUERALT I REP UN DONATIU PEL SANT PATRÓ


Diumenge de Pentecosta els feligresos de la Parròquia de Sant Bartomeu, de La Valldan, van participar a la Missa de les 11 del matí al Santuari de Queralt, amb motiu del vot de poble.



La Missa va ser presidida per Mn. Ramon Barniol, capellà custodi del Santuari. Va concelebrar Mn. Joan Rossinyol, que fa uns anys va ser rector de la Parròquia. Després de la Missa, Mn. Rossinyol va fer la benedicció del terme.



Es poden veure més fotos en aquest enllaç:


La celebració del dia de Pentecosta al Santuari de Queralt és una de les dues sortides anuals que els feligresos de Sant Bartomeu realitzen a fora de l'església parroquial. L'altra celebració és l'11 de setembre, que cada any els porta fins a Fullaracs, on celebren l'Eucaristia, entre d'altres activitats. L'11 de setembre de 2014, que s'hi aplegaren 50 persones, la Missa va ser presidida per Mn. Ramon Viladés, actual rector de la Parròquia de Sant Bartomeu que, a causa de les diverses parròquies que ha de servir, rep ajuda de d'altres capellans en l'atenció i el servei a La Valldan.


Foto: Joan C.

Per altra banda, la Parròquia de La Valldan ha rebut un donatiu anònim de 1000 euros per pagar la restauració de la imatge de Sant Bartomeu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada