dimarts, 24 de febrer del 2015

CÀRITAS PARROQUIAL DE BERGA ESTRENA DEPENDÈNCIES


Imatges: Càritas Parroquial de Berga

Recentment Càritas Parroquial de Berga ha canviat la seva ubicació traslladant els seus despatxos al C/ Clavé 30 (antic pis de la Catequesi), i al número 28 la distribució d’aliments.

Des de sempre i fins el passat mes de novembre, aquestes activitats es duien a terme al C/ Castellar del Riu (Rectoria). Però l’increment de les necessitats a cobrir, el difícil accés a l’espai,... han fet imprescindible aquest canvi. A més a més, molts dels altres programes que duu a terme l’entitat es fan al Casal Parroquial Patronat, de manera que tota l’activitat queda més propera i fàcil de coordinar.

El dia 17 de febrer es va dur a terme la inauguració d’aquests espais, en què voluntaris, col·laboradors, empreses, institucions i entitats van ser-hi presents. Allí es va poder donar les gràcies a tots els qui han ajudat a fer possible aquesta millora en la ubicació de Càritas Parroquial.


El desig és poder respondre de forma més idònia i digna a aquelles persones que per les seves circumstàncies han de recórrer a demanar ajuda a Càritas Parroquial de Berga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada