dilluns, 29 de desembre del 2014

ACLARIMENT SOBRE LA TROBADA DE MONGES CAPELLANS I ANUNCI DE TROBADA DE CATEQUISTES


IMATGE D'UNA TROBADA NADALENCA DE L'ANY PASSAT: CATEQUISTES DE BALSARENY I DE NAVÀS

La informació d'ahir era certa a mitges. Recordem que ahir se celebrava la festa dels Sants Innocents i en aquesta jornada és costum fer brometes (anomenades innocentades). La trobada en qüestió surt anunciada al full interparroquial "Sarment" d'ahir, amb aquestes paraules:

MONGES CAPELLANS : Celebració del Nadal el dimarts dia 30. 

Amb el vent se n'ha anat el guionet (-) o la conjunció "i" que hi hauria entremig de les paraules "monges" i "capellans". Per tant, la primera part de la innocentada no era una innocentada. La segona part, sí.

Ens hem informat i aquesta trobada, que es fa des de fa molts anys, es duu a terme al convent de les Germanes Carmelites de Navàs, amb l'assistència de les religioses i dels mossens de les parròquies veïnes de Navàs (les que fins fa uns anys formaven l'anomenat "Arxiprestat de Navàs"). A les 8 del vespre celebraran l'Eucaristia i seguidament compartiran un sopar de germanor.

Avui al vespre hi haurà una altra trobada a Navàs, la de catequistes de Balsareny i de Navàs, que s'aplegaran al local parroquial per celebrar el Nadal. A les 8 Missa i seguidament, sopar de germanor i xerinola.

Nota (humorística): realment la notícia d'una trobada de monges capellans ha cridat l'atenció, ja que l'entrada al bloc ha tingut moltes visites. Esperem que al Vaticà no s'hagin espantat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada