divendres, 13 de juny del 2014

FINAL DE CURS DEL MÒDUL REFORMA'T AL PARC DEL LLEDÓ


Càritas Parroquial de Berga informa que aquesta setmana ha finalitzat un nou mòdul del curs "Reforma't" que es duu a terme al Parc del Lledó amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga. 
En aquesta edició s'han fet treballs de jardineria i s'han organitzat d'altres activitats, com una jornada amb els alumnes de 3r de Primària de Sant Joan i Vedruna i els alumnes de 3r d'ESO de la Salle per explicar-los el treball que els joves han realitzat al parc, plantar diferents plantes aromàtiques... També s'han fet activitats per conèixer les espècies vegetals del parc, una altra de jocs tradicionals, coaching...
Dilluns 9 de juny es va fer una presentació dels treballs realitzats. Hi foren convidats alguns membres de l'Ajuntament de Berga, voluntaris i voluntàries que han participat en el projecte, membres de Càritas... Al final es van lliurar els certificats i beques del curs als 8 joves que han fet el curs, com també un abonament per a la piscina municipal per a aquest estiu, gentilesa de l'Ajuntament.
Per a més informació del treball realitzat es pot visitar el bloc:  


També hi ha l'opció d'anar a donar una volta pel parc!

Càritas Parroquial agraeix la tasca de totes les persones que han col·laborat de manera voluntària en el projecte, com també als joves pel seu esforç i dedicació!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada